• Lorem ipsum

Je huurt een viool, altviool of cello bij 4strings en je bent zo tevreden over dit instrument dat je het wil kopen? Natuurlijk kan dit! Wij bieden al onze huurders de optie aan om hun favoriete instrument (met toebehoren) te kopen.

Je kan je huurinstrument op eender welk moment overkopen. De basisprijs is de waarde van de gehuurde set, zoals beschreven staat in jouw huurovereenkomst. Je mag hiervoor 80% van de betaalde huur aftrekken, met een maximum van 1 jaarhuurwaarde. Zo krijg je de kans om een instrument te kopen waar je reeds op hebt gespeeld en je zeker van bent dat je het leuk vindt!

Bijvoorbeeld: je huurt een cello met waarde €700. Na 8 maanden huren besluit je om de cello over te kopen. Je hebt tot dan toe 8 x €18 = €144 aan huur betaald. Je mag 80% van de betaalde huur, zijnde €115,20, aftrekken van de waarde van het instrument. Je betaalt dan dus slechts €584,80 om het instrument over te kopen!

Wil je de overstap maken van huurder naar eigenaar? Neem dan contact met ons op en dan regelen we de overname voor jouw specifieke instrument.

Heb je nog vragen of bemerkingen over de huurkoop optie? Aarzel niet om ons te contacteren!